گردو کاغذی ایرانی که موجب به تعویق انداختن پیری پوست خاهد شد

روغن گردو کاغذی ایرانی، سرشار از ویتامین E، در مراقبت از مو و پوست استفاده می شود. از پوسته آن برای تهیه رنگ موی طبیعی استفاده می شود و در چین ماساژ با آن انجام می شود.

جوشانده و آب گردو سبز داروی خوبی برای از بین بردن موهای زائد بدن محسوب می شود.

توصیه می شود آجیل یک یا دو بار در هفته در وعده های کوچک (حدود 30 گرم) مصرف شود.

نباید آجیل و غلات را همزمان با هم ترکیب کنید. آنها بهتر است با محصولات لبنی و شیر ترش، غذاهای گوشتی و دسرها ترکیب شوند.

الکساندرا رازارنووا، متخصص تغذیه توضیح می‌دهد: «مثل هر آجیل، گردو حاوی اسید فیتیک است که می‌تواند در جذب عناصر کمیاب مهم مانند روی و آهن اختلال ایجاد کند.

بنابراین توصیه می کنم آجیل ها را قبل از مصرف چند ساعت در آب همراه با آبلیمو و کریستال های نمک نگه دارید و سپس خشک کنید اما سرخ نکنید.

به این ترتیب میزان اسید فیتیک را در آنها کاهش می دهیم و محصول بسیار ارزشمندی برای مصرف به دست می آوریم.

در خانه، گردو را باید در جای خشک نگهداری کرد. هسته آنها نباید بو یا طعم ترش داشته باشد – این اولین علامت خراب شدن محصول است.

هنگام خرید گردو پوست کنده، ارزش آن را دارد که پوسته آن را بررسی کنید: نباید هیچ ترک یا تراشه ای داشته باشد.

چه کسانی باید از گردو اجتناب کنند: مانند اکثر آجیل ها، گردو نیز یک آلرژن قوی است. این واکنش از اشکال خفیف به شکل بثورات، خارش و قرمزی تا اشکال شدید همراه با مشکل در تنفس و ادم کوئینکه ظاهر می شود.

افراد مبتلا به آلرژی های قبلاً تشخیص داده شده و کودکان زیر سه سال باید مراقب باشند.

به گفته این متخصص، گردو باید از رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری های التهابی مزمن دستگاه گوارش به ویژه کبد، کیسه صفرا و لوزالمعده حذف شود.

علاوه بر این، افراد دارای اضافه وزن باید اعتدال را رعایت کنند. حذف این خوراکی لذیذ از رژیم غذایی باید همراه با نقرس باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.