نخود پاییزه در کرمانشاه یک ابزار سریع رشد و خوش طعم در کمربند هر باغبانی است. آنها سبزیجاتی هستند که هوای خنک دارند و گزینه خوبی برای کاشت در اوایل بهار و اواخر پاییز هستند.
نخود فرنگی به عنوان حبوبات تثبیت کننده نیتروژن، اگر پس از گیاهانی مانند کدو با تغذیه سنگین کاشته شود، خاک را احیا می کند. نخودها به سه دسته تقسیم می شوند:
انگلیسی
قند اسنپ
برف
با تعداد زیادی از انواع موجود، هر باغبان می تواند حداقل یک نوع نخود را برای رشد پیدا کند که متناسب با نیازهای خود باشد.
نخودهای انگلیسی با نامهای «نخود باغی» یا «نخود صدفی» نیز شناخته میشوند که دارای غلافهای غیرقابل خوردن هستند. این نوع نخودها معمولاً بر روی تاک های بلندی که از تریلینگ سود می برند رشد می کنند.
در صورت امکان، بذر نخود انگلیسی را باید به محض اینکه خاک کار کرد، مستقیماً در زمین کاشت. گفته می شود، برخی از انواع آنها در ظروف به خوبی عمل می کنند و می توان آنها را در داخل خانه شروع کرد.
نخودهای انگلیسی باید به اندازه کافی روی تاک بالغ شوند تا نخودهای داخل هر غلاف پر شوند. پس از برداشت، پوسته این نخودها را قبل از خوردن یا پختن جدا کنید.
نخود فرنگی طعمی فوق العاده شیرین دارد و منبع عالی ویتامین A و افزودنی خوشمزه برای بسیاری از غذاها است. این گونه های نخود باغی نیز منجمد می شوند و به خوبی می توانند.
نخود لینکلن در سال 1908 معرفی شد و از آن زمان محبوبیت زیادی پیدا کرد. آنها در 60-76 روز بالغ می شوند و نسبت به سایر گونه های نخود کمی تحمل بیشتری نسبت به آب و هوای گرم دارند.
این گیاهان عملکرد بالایی از 6 تا 9 نخود شیرین و نرم در هر غلاف تولید می کنند که به راحتی از پوسته جدا می شوند. تاک های نخود لینکلن تا 36 اینچ رشد می کنند و به چندین بیماری رایج مقاوم هستند.
این نوع نخود نیز گرده افشانی باز است، یعنی می توانید چند دانه از گیاه ذخیره کنید تا در سال آینده رشد کنید!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.