گردو تازه یکی از بهترین اکسیرها برای درمان بسیاری از بیماری هاست. پخش کننده گردوی تازه ممکن است این گردوها را با پوسته سبز روی آنها را به فروش برساند و یا اقدام به فروش گردوها بدون پوسته سبز بکند. پخش کننده گردوی تازه معمولاً گردوها را به صورت عمده و یا جزئی به مغازهداران و یا مشتریان اصلی می فروشد، همچنین این محصول را به سراسر نقاط ایران ارسال میکند تا افراد در حد مکانی که قرار دارند، بتوانند به این گردو دسترسی پیدا کنند.
روش خشک کردن گردو تازه
گردوی تازه دارای پوست سبز رنگی است که وزن گردو را تا حدودی بالاتر می برد و حمل و نقل آن را سخت تر می کند روش های بسیار زیادی برای کندن پوست سبز روی گردو و خشک کردن گردو های تازه وجود دارد از این روش ها می توان روش های صنعتی و غیر صنعتی را نام برد.
در روش غیر صنعتی کشاورزان خودشان اقدام به پوست کندن گردو ها می کنند. در این روش معمولاً کشاورزان اجازه می دهند تا پوسته سبزه روی گردو قدری خشک شود و سپس با استفاده از چاقو پوسته روی آن را می کنند، سپس گردو را در معرض نور مستقیم خورشید قرار میدهد تا کامل خوشرو است جالب است بدانید که اگر در لحظهای که پوست گردو را از روی آن را می کنید آن را باز کنید مغز داخل گردو و کاملا به رنگ سفید رنگ است اما زمانی که آن را تا چند روز در آفتاب قرار می دهید بعد از مدتی نه تنها پوسته های گردو خشک میشوند، بلکه مغز داخل آن نیز به رنگ قهوه ای کم رنگ در می آید که این به معنی خشک شدن مغز گردو نیز هست.
تنها تفاوت بین روش غیر صنعتی به روش صنعتی در این است که در روش صنعتی از دستگاههای مخصوص برای پوست کندن گردو ها استفاده می شود و به هیچ عنوان کار دست در این مورد دخیل نیست، این روش در مورد تولیدکننده گردو های عمده بیشترین استفاده را دارد.
تولید کننده انواع گردو تازه
تولید کننده گردوی تازه معمولاً در باغ های چند هکتاری اقدام به کاشت درخت گردو می کند و این کار، کار بسیار زمان بری است، زیرا درخت های گردو تا چند سال هیچ باری نمی دهند.
گردو اصفهان یکی از انواع پر طرفدار این محصول است، برای تولید گردو تازه اصفهان ابتدا در فصل تابستان گردوها را از درخت چیده و سپس اقدام به خشک کردن آنها می کنند و سپس در بازار به صورت حضوری به فروش می رسانند و یا در سایت های اینترنتی به صورت غیر حضوری اقدام به فروش محصولات می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.