انجیر از جمله میوه هایی است که دارای بیشترین مقدار فیبر است. و مشخص شد که زنانی که فیبر رژیمی بیشتری در دوران نوجوانی و اوایل بزرگسالی مصرف میکردند، در خطر کمتری برای ابتلا به سرطان سینه قرار داشتند.
مصرف زیاد انجیر سیاه 1401 با 16 درصد خطر کمتر سرطان سینه و 24 درصد خطر کمتر سرطان سینه قبل از شروع یائسگی مرتبط بود.
عصاره انجیر و انجیر خشک حاوی عناصری هستند که به پیشگیری از سرطان سینه یائسه کمک می کند.
تقویت استخوان ها: انجیر حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم است که همگی به سلامت استخوان کمک می کنند.
انجیر تراکم استخوان را بهبود می بخشد و تجزیه استخوان ها را که با افزایش سن شروع می شود، کاهش می دهد. کلسیم برای حفظ استخوان های سالم بسیار مهم است و انجیر یکی از بهترین منابع آن است.
انجیر حاوی پتاسیم است که با افزایش از دست دادن کلسیم ادراری ناشی از رژیم های غذایی پر نمک مقابله می کند.
سرشار از آنتی اکسیدان: انجیر یک نیروگاه آنتی اکسیدان است و رادیکال های آزاد موجود در بدن شما را خنثی می کند و با بیماری ها مبارزه می کند. هر چه انجیر رسیده تر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
انجیر منبع غنی آنتی اکسیدان های فنلی است. آنتی اکسیدان های موجود در انجیر لیپوپروتئین های پلاسما را غنی می کنند و از اکسیداسیون بیشتر محافظت می کنند.
مطالعات نشان می دهد که گنجاندن انجیر در رژیم غذایی روزانه به کاهش فشار خون کمک می کند.
فیبر موجود در انجیر خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد در حالی که محتوای پتاسیم انجیر به حفظ آن کمک می کند.
به غیر از پتاسیم، امگا 3 و امگا 6 موجود در انجیر نیز به حفظ فشار خون کمک می کند.
جلوگیری از فشار خون بالا: وقتی پتاسیم کمتر و بیشتر سدیم مصرف میکنید، تعادل سدیم-پتاسیم در بدن شما به هم میخورد و راه را برای فشار خون بالا هموار میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.