قابلمه ها در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارند؛ مانند قابلمه عروس تفلون سایز 38 که مکمل ظروف و تکنیک های مختلف پخت و پز هستند. در اینجا چند نوع رایج گلدان آورده شده است.
1. قابلمه: استوک دیگ قابلمه بزرگی است که می توانید از آن برای بسیاری از انواع آشپزی مانند خورش طولانی یا آب پز استفاده کنید.
همانطور که از نام آن پیداست، از استاک دیگ برای تهیه آبگوشت و آبگوشت و همچنین بسیاری از انواع دیگر ظروف با مایعات بالا استفاده می شود.
گلدانها دارای یک ته گرد و دو دسته حلقه در درب آن هستند که طرفین آن بسیار شیبدارتر از یک قابلمه است.
2. قابلمه: قابلمه سس مانند یک قابلمه دارای اضلاع بلند و پایه بزرگ است. با این حال، به دلیل حجم بالای آن، تبخیر بیشتر طول میکشد و این نوع قابلمه را برای غذاهای کمپخت یا کمپخت ایدهآلتر میکند.
3. فر هلندی: فرهای هلندی ته سنگین برای پخت و پز و خورش های آهسته ایده آل هستند. بسیاری از مدل ها همچنین می توانند از اجاق گاز به فر بروند و برای غذاهایی که ابتدا باید قهوه ای شوند و سپس به آرامی در فر پخته شوند، ایده آل هستند.
کوره های هلندی اغلب از چدن ایمن در اجاق یا چدن لعابی ساخته می شوند.
4. دیگ دوبل: دیگ دوبل ابزاری برای پخت و پز است که شامل یک قابلمه روی یک قابلمه بزرگتر است که تا حدی با آب در حال جوشیدن پر شده است.
دیگ دوتایی اجازه می دهد تا حرارت غیر مستقیم و ملایم (مانند ذوب فوندو یا تهیه سس هلندز) را با خطر سوختن بسیار کمتری دریافت کند.
اگرچه می توانید از قابلمه مانند قابلمه استفاده کنید، گلدان ها معمولاً به مقدار زیادی مایعات اختصاص داده می شوند. در اینجا چهار دلیل وجود دارد که یک فرد از قابلمه در آشپزخانه استفاده می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.