فروش گردو یک کیلوگرمی با کیفیت بالا و ممتاز
گردو، میوه مغزدار باارزشی است که انواع مختلفی دارد. گردو منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامینها، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی است.
مغز گردو و بذر کتان دارای بیشترین اندازه اسید چرب امگا ۳ در میان مواد غذایی گیاهی هستند.
مقایسه کیفیت گردو داخلی با وارداتی
کیفیت گردو وارداتی بخصوص گردوهای چینی در این میان بیشترین واردات را به خود اختصاص می دهند زیرا دارای ظاهری جذاب، سفید و تمیز هستند و قیمت بسیار کمی هم نسبت به گردو های مرغوب ایرانی دارند. برای مردم عادی تشخیص گردوی مرغوب کار ساده ای نخواهد بود به همین دلیل فروش این گونه گردو های چینی که ظاهر جذاب و گول زننده دارند بیشتر از گردو های مرغوب کشورمان فروخته می شوند.
از نظر طعم و کیفیت و مزه گردوی ایرانی اصلا قابل مقایسه با گردو ی چینی نیست و با مزه کردن دو نوع گردو با هم به راحتی می توان گردوی با کیفیت ایرانی را شناسایی نمود. علاوه بر آن گردو های ایرانی به علتش اینکه ارگانیک رشد می کنند دارای خواص غذایی و دارویی هستند که به سلامت مصرف کنندگان کمک می کنند، حال آنکه معمولا گردو های چینی اصلاح ژنتیک می شوند و فقط ظاهر آن ها را سفید و زیبا می کنند که باعث می شود علاوه بر اینکه خواص دارویی و غذایی نداشته باشد موادی را که برای بدن ضرورتی ندارد وارد بدن شما نماید که مشکلات سلامتی زیادی را برای شما ایجاد نماید. گردو های ایرانی دارای مواد معدنی مانند کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم ، ویتامین آ ، ویتامین ب ، اسید های چرب مفید و … هستند که این مواد به علت دستکاری های ژنتیکی که چینی ها در اصلاح نژاد درختان گردو خود انجام می دهند دچار تغییرات نامطلوب شده و خواص غذایی و دارویی خود را از دست می دهند.
عرضه بدون واسطه گردو یک کیلوگرمی ایرانی
عرضه گردو با کیفیت بالا به صورت عمده و بدون واسطهگری است و در مناطق مختلف کشورمان در زمانهای متفاوتی برداشت گردو را شروع میکنند به همین دلیل گردوی تازه به تدریج وارد بازار کشورمان میشود. به طور کلی عرضه گردو ایرانی با پوست از اوایل آبانماه شروع میشود و مغز گردو نیز با تقریبا یکماه تاخیر، از اوایل آذر موجود است
در سال ۲۰۱۹ ایران ۱۱٫۲٪ از گردوی جهان را تولید کرده، اما سهم آن از صادرات جهانی فقط ۰٫۱٪ با ارزش ۳٫۲۵ میلیون دلار بودهاست. ارزش صادرات جهانی مغز گردو در سال ۲۰۱۹ برابر ۲٫۱۹ میلیارد دلار تخمین زده می شود.
با هدف تهیه گردو ایرانی اعلاء و بالا بردن سطح اقتصاد ملی برای صادرات ایران به پیشرفت اقتصادی می رسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.