بادام سفید شاهرودی سنگی یکی از ارقام بادام است که پوست سفت و مغز درشتی داشته و ارقام پرمغز و دوقلو آن از نمونه های درجه یک می باشد و به دلیل قیمت های مناسب تری که نسبت به دیگر ارقام دارد، مورد استقبال زیادی قرار گرفته است، لذا علاوه بر بازارهای داخلی به دیگر کشورها نیز صادرات می شود.
اطلاعاتی درباره بادام سفید شاهرودی سنگی
بادام سفید شاهرودی سنگی دارای پوست سفیدی است و در برابر کم آبی از مقاومت خوبی برخوردار می باشد لذا به صورت کشت دیم نیز کاشته می شود، این بادام علاوه بر خام خوری در صنایع دارویی و غذایی نیز بکار می رود که به صورت خام، شور و تفت داده شده وارد بازار می شود.
بادام سنگی دارای خواص بالایی بوده و از گذشته تا کنون مصرف آن مورد توجه پزشکان بوده است و آنها بر این باور هستند که این میوه باعث افزایش توانایی فکری، افزایش توان ظرفیت مغز و بالا رفتن طول عمر می شود، همچنین از این میوه خلال، پرک، پودر، کره، شیره و لوسیون ها و لوازم آرایشی تهیه می شود که مورد استقبال زیادی قرار گرفته است.
بادام سنگی به دلیل قیمت های ارزانتری که دارد خرید و فروش بالایی را به خود اختصاص داده است نمونه های درجه یک آن بسیار درشت بوده و مغز درشتی دارد و اکثرا نیز دوقلو و پرمغز می باشد که از آن در انواع آجیل ها استفاده می شود و کاربردها و استفاده های بالایی دارد.
کارخانه تولید بادام سفید شاهرودی سنگی
کارخانه تولید بادام سفید شاهرودی سنگی با فعالیت گسترده ای که در این عرصه دارد در کار بسته بندی بادام بدون پوست می باشد و آن را در اوزان مختلفی وارد بازار می کند، بادام شاهرودی دارای طعم و کیفیت بالایی است و از محبوبیت زیادی در بین مردم برخوردار می باشد.
برای نگهداری بادام باید توجه کرد آن را در کنار سیر و پیاز قرار نداد چون طعم آن به سرعت تغییر خواهد کرد، بادام در صورتی که با پوست خریداری و نگهداری شود کیفیت بهتری داشته و از عمر بیشتری برخوردار می باشد چون هوا با مغز برخورد نمی کند و دچار فساد نخواهد شد.
همچنین بادام سفید ایرانی از مغزیجات چرب است که در حین قرار گیری با هوا خراب می شود به همین دلیل است که بادام مغز شده را بیش از سه ماه نمی توان نگهداری نمود مگر اینکه در داخل فریزر نگهداری شود، لذا برای خرید آن نیز باید به کیفیت و تازگی آن توجه نمود و نوع مغز را بهتر است به صورت بسته بندی شده تهیه کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.