این مطالعه در رستوران آزمایشی مؤسسه پل بوکوز، لیون، فرانسه انجام شد که به عنوان یک رستوران کاملاً عملیاتی کار می کند.
میانگین امتیازات رتبه بندی با انحرافات استاندارد در شکل 2a نمایش داده شده است. نتایج ANOVA نشان داد که استفاده از سفره های مختلف مانند سفره قلمکار اعلا تأثیر قابل توجهی بر درک شرکت کنندگان از پیش غذا دارد ( 003/0 = p ).
وقتی از سفره و دستمال پارچه ای برای سفره آرایی استفاده می شد، پیش غذا بیشتر از سفره کاغذی ترجیح داده می شد (میانگین برای پارچه و کاغذ 8.4 و 7.7 بود.
این پلت فرم توسط شبکه اروپایی آزمایشگاه های زنده (ENoLL) تایید شده است. علاوه بر کنترل دقیق شرایط غذا و سرویس غذا، امکان کنترل دما، نور و محیط موسیقی را فراهم می کند.
از شرکت کنندگان خواسته شد تا به پیش غذا، غذای اصلی، دسر و به طور کلی غذا امتیاز دهند.
کار حاضر بررسی این بود که آیا کتانی های مختلف رومیزی (چه پارچه ای یا کاغذی) تأثیر قابل توجهی بر نحوه رتبه بندی وعده های غذایی و پارامترهای مرتبط نشان می دهد یا خیر.
نتایج نشان داد که کتانی پارچهای رومیزی به میزان قابلتوجهی ترجیح بیشتری از اولین غذای مصرفشده: اشتهاآور کمک میکند.
همچنین قدردانی بهتری از وعده غذایی به طور کلی وجود داشت که می توانست با انتظارات کلی مربوط به عوامل محیطی در یک رستوران مرتبط باشد. این
به طور کلی، نتایج نشان داد که رومیزی پارچهای در مقایسه با رومیزی کاغذی تأثیر مثبت قابلتوجهی بر تجربه غذا دارد.
پارچه رومیزی پارچه ای به بهبود ترجیح کیفیت غذا به طور کلی و پیش غذا کمک کرد، اما نه برای غذای اصلی و دسر، که مشابه کتانی کاغذی ترجیح داده می شد.
با توجه به تجربه غذا خوردن، خدمات بهتر، محیط و تجربه کلی در رستوران به پارچه رومیزی میز نسبت داده شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.