اشیاء سبد خانگی مانند سبد پلاستیکی زیتون عمدتاً از ظروف برای تهیه و سرو غذا تشکیل شده اند و از نظر ابعاد، شکل و ضد آب بسیار متفاوت هستند.
سبدها در سراسر جهان برای سرو غذای خشک مانند میوه و نان استفاده می شود و همچنین به عنوان بشقاب و کاسه استفاده می شود.
گاهی اوقات اگر با یک پوشش خاص یا با بافتن به خصوص نزدیک ضد آب شوند – به عنوان ظرف مایعات استفاده می شوند.
چنین ظروفی در مناطق مختلف اروپا و آفریقا (چاد، رواندا، اتیوپی) و در میان چندین گروه از سرخپوستان آمریکای شمالی یافت می شود.
سرخپوستان هوپا در شمال غربی کالیفرنیا با ریختن سنگ های داغ در مایع، حتی آب یا غذا را در سبدها می جوشانند.
روباز که قابل نفوذ است و می توان آن را با توری در اندازه های مختلف ساخت، برای ظروفی مانند الک، صافی و صافی استفاده می شود.
چنین اشیاء سبدداری در ابتدایی ترین فرهنگ ها و همچنین در مدرن ترین (مثلاً صافی های چای مورد استفاده در ژاپن) استفاده می شود.
انعطافپذیری کار انجامشده روی مورب توسط آفریقاییها در آبجوسازی و مهمتر از همه، توسط سرخپوستان آمازون در استخراج آبمیوههای سمی از خمیر مانیوک (یک استوانه سبدکاری طولانی در پایین با بالاست کردن پایین کشیده میشود) استفاده میشود.
در نهایت، سبد فروشی نقش مهمی به عنوان ظروف ذخیره سازی ایفا می کند. برای داراییهای شخصی، انواع سبد، جعبه و جعبه وجود دارد برای مثال جعبههای تودرتو از ماداگاسکار، که در یک سری مدرج ساخته شدهاند تا به خوبی در داخل یکدیگر قرار گیرند، یا تابوتهایی با محفظههای متعدد از اندونزی.
برای آذوقه، سبدهایی در اندازه های مختلف وجود دارد که می توان آنها را دور از دسترس شکارچیان آویزان کرد و سبدهایی به قدری بزرگ وجود دارد که از آنها به عنوان انبار غله استفاده می شود.
در سودان در آفریقا، مانند جنوب اروپا، اینها معمولاً روی یک سکو از زمین بلند می شوند و توسط یک سقف بزرگ محافظت می شوند یا در خانه ذخیره می شوند، به ویژه در مناطق مدیترانه.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.