دو استان مهم در هندوستان که وظیفه تامین زیره کل کشور را برعهده دارند

 گجرات و راجستان دو مرکز اصلی تولید در هند هستند. آنها کمک می کنند بیش از 90 درصد کل زیره سبز صادرتی تولید زیره در کشور است.
راجستان بزرگترین تولید کننده دانه زیره است حدود 50 تا 55 درصد از کل تولید هند. گجرات دومین تولید کننده دانه زیره است.
طبق نظر معامله گران، هر دو ایالت تقریباً به یک اندازه تولید زیره سیاه مشهد می کنند.
با توجه به پرداخت نقدی، وزن کالا در مقابل کشاورزان، کاهش بازار، قیمت‌های بالا، در دسترس بودن پردازنده‌ها، صادرکنندگان و دلالان و زیرساخت‌های بهتر امکانات، مقدار نسبتاً زیادی زیره برای اهداف تجاری به مندیس گجرات می رسد.
در گجرات، باناسکانتا، سابارکانتا، مهسانا، پاتان، سورندراناگر و راجکوت نواحی عمده تولید زیره هستند، در حالی که در راجستان بادمر، جالوره، ناگور، پالی و جودپور مناطق اصلی تولید هستند.
طبق تجارت، سالانه تقاضا برای Zeera حدود 2000000 کیسه است، یعنی حدود 110000 تن. زیره پلویی سبز همانطور که هند بزرگترین مصرف کننده زیره است.
بذر در دنیا باقیمانده ذخایر پس از مصرف برای مقاصد صادراتی در نظر گرفته شده است. Zeera یک محیط زیست است.
محصول حساس عوامل مختلفی مانند دما، آب و هوا، امکانات آبیاری، آسمان صاف و غیره بر توسعه تأثیر می گذارد
از محصول بهره وری عمدتاً به شرایط آب و هوایی حاکم در فصل خاص بستگی دارد.
بنابراین آن است تولید تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی بستگی دارد و تا حد زیادی بسته به همین زیره سبزمشهد شرایط در نوسان است.
  • منابع:
    1. Cumin: The Flavour of Indian Cuisines-History, Cultivation and Uses
  • تبلیغات:
  1. با استفاده از عدس رشد گیاهان خود را دوبرابر کنید!
  2. رنگ زرد دندان را با گشنیز از بین ببرید
  3. ثروت اندوزی به شکلهای امروزه را دریابید!
  4. محافظت از مهمانان هتل گرند هایت با میگوی جنگی!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.