با استفاده از چای کوهی خشک شده مرگ خود را به تعویق بیندازید

چای کوهی خشک شده برای جلوگیری از اکسیداسیون فرآوری می شود و بنابراین رنگ آن بسیار روشن تر از چای سیاه است.

این مقاله تحقیقات پشت چای سبز و سیاه را بررسی می کند تا مشخص کند کدام یک سالم تر است.

در حالی که چای سبز و سیاه متفاوت هستند، ممکن است برخی از فواید سلامتی یکسانی را داشته باشند.

می تواند از قلب شما محافظت کند: چای سبز و سیاه هر دو غنی از گروهی از آنتی اکسیدان های محافظ به نام پلی فنول هستند.

به طور خاص، آنها حاوی فلاونوئیدها، زیرگروهی از پلی فنول ها هستند.

با این حال، نوع و مقدار فلاونوئیدهای موجود در آنها متفاوت است. به عنوان مثال، چای سبز حاوی مقدار بسیار بالاتری از اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) است، در حالی که چای سیاه منبع غنی از تافلاوین است.

تصور می شود که فلاونوئیدهای موجود در چای سبز و سیاه از قلب شما محافظت می کنند.

یک مطالعه حیوانی نشان داد که چای سبز و سیاه به طور یکسان در جلوگیری از تشکیل پلاک عروق خونی به میزان 26 درصد در کمترین دوز و تا 68 درصد در بالاترین دوز مؤثر هستند.

این مطالعه همچنین نشان داد که هر دو نوع چای به کاهش کلسترول LDL (بد) و تری گلیسیرید کمک می کنند.

علاوه بر این، دو بررسی که بیش از 10 مطالعه کیفی را بررسی کردند، نشان دادند که نوشیدن چای سبز و سیاه می تواند فشار خون شما را کاهش دهد.

علاوه بر این، بررسی دیگری از مطالعات چای سبز نشان داد افرادی که 1 تا 3 فنجان چای سبز در روز می‌نوشیدند به ترتیب 19% و 36% خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دادند، در مقایسه با افرادی که کمتر از 1 فنجان چای سبز در روز می‌نوشیدند.

به طور مشابه، نوشیدن حداقل 3 فنجان چای سیاه می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 11 درصد کاهش دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.