تخمین زده می شود که حدود 140000 گونه قارچ وجود دارد بر روی زمین، اما تاکنون تنها 10 درصد (حدود 14000) نام برده شده و این تعداد به طور پیوسته در حال افزایش است.
قارچ، رطوبت مناسب و دما، زیر جنگل، مراتع، مواد آلی قارچ سفید دکمه ای غنی از خاک.
شاخه های پوسیده و تکه های درخت روی آن رشد می کنند. قارچ هستند در زیستگاه هایی که با اندام باروری در آن پخش می شوند برجسته هستند.
رنگ ها و اشکال قابل توجه با این ویژگی ها توجه افراد را به خود جلب قارچ صدفی صورتی کرده است.
توجه بشر و روش های استفاده از قارچ بوده است مورد بررسی قرار گرفت.
قارچ ها به عنوان مواد مغذی توسط بسیاری از جوامع استفاده می شود طعم و محتوای غذایی آنها. رومیان باستان
غذای خدایان» و مصریان نخستین آن را «هدایای خدا» می نامیدند.
غذای خدایان» و مصریان نخستین آن را «هدایای خدا» می نامیدند.
از اوزیریس» و چینی آن را «اکسیر حیات» نامیدند در بشریت، قارچ ها به عنوان غذا مصرف می شده است
در فصل بارندگی تقریباً 1000 گونه قارچ در سراسر جهان به عنوان خوراکی طبقه بندی می شوند.
در فصل بارندگی تقریباً 1000 گونه قارچ در سراسر جهان به عنوان خوراکی طبقه بندی می شوند.
قارچ ها به عنوان غذاهای سالم در سراسر جهان شناخته قارچ دکمه ای خوراکی می شوند.
با پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی، کیتین، اسیدهای آمینه ضروری به عنوان همچنین چربی و کالری کم.4
ارزش غذایی قارچ است.
ارزش غذایی قارچ است.
قابل مقایسه با مواد غذایی مانند ذرت،قارچ خوراکی جنگلی سویا یا لوبیا.
آن ها هستند به خصوص غذاهای مهم با آمینو اسیدهای اساسی موجود در آنها.
در داخل قارچ، پروتئین هایی در سطوح مختلف وجود دارد 5-49 درصد وزن خشک علاوه بر پروتئین، فیبرهای غذایی، مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر آهن و ویتامین ها و کربوهیدرات ها.
قارچ ها که منبع غذایی خوبی برای انسان هستند موجودات قرن هاست که به دلیل داشتن ویتامین ها ارزش غذایی بالایی دارند.
در مطالعه ای بر روی یک قارچ خوراکی گونه ها، مشخص شد که 88-90٪ آب، 3-8٪ پروتئین، 0-3٪ چربی، 4-9٪ کربوهیدرات، 1-2٪ خاکستر (کلسیم، فسفر، آهن، مس، کلر، سدیم، روی، منگنز و برم) در مقادیر کم؛ ب ویتامین A و B کمپلکس ویتامین B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (پانتتونیک اسید)، B5 (نیکوتینیک اسید)، ویتامین ها قارچ هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.