استفاده از گوجه خشک درجه یک برای بهبود زخم های سطحی

گوجه خشک درجه یک که بومی آمریکای جنوبی است، از خانواده میوه های شب بو است. این خانواده شامل فلفل تند، سیب زمینی، بادمجان و سایر سبزیجات آشنا است.

Lycopersicon esculentum اصطلاح علمی آن است. این سبزی عجیب و غریب رشد می کند و در تمام فصول برای مصرف در دسترس است.

حتی با طبقه بندی گیاه شناسی آن به عنوان یک میوه، معمولاً به عنوان یک سبزی مصرف و سرو می شود. گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان مرتبط با مزایای سلامتی مختلف، از جمله کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان.

اولین نمونه از کشت گوجه فرنگی توسط آزتک ها قبل از اینکه اسپانیایی ها آن را به جهان معرفی کنند، انجام شد. افراد بر حسب تقاضا، آنها را به روش های مختلف رشد و پرورش می دهند.

بنابراین از نظر اندازه، رنگ و روش های کشت متفاوت است. علاوه بر این، می تواند ارگانیک، هیبریدی یا اصلاح شده بر اساس اولویت باشد.

گوجه‌فرنگی‌ها معمولاً وقتی کاملاً بالغ می‌شوند قرمز هستند، اما گاهی اوقات می‌توانند زرد، نارنجی، سبز یا بنفش باشند.

علاوه بر این، زیرگونه های متعددی از گوجه فرنگی وجود دارد که هر کدام شکل و طعم خود را دارند.

گوجه فرنگی یک غذای گیاهی با مواد مغذی است. این یک واقعیت ناشناخته نیست که مصرف محصولات گیاهی برای زندگی سالم مفید است و گوجه فرنگی نیز تفاوتی ندارد.

به عنوان مثال، با افزایش مقدار غذاهای گیاهی در رژیم غذایی، خطر بیماری قلبی، دیابت و سرطان کاهش می یابد.

علاوه بر این، آنها سرشار از ویتامین K، کلسیم و لیکوپن هستند که برای ترمیم استخوان، تقویت و افزایش توده استخوانی مفید هستند.

گوجه فرنگی تقریباً 95 درصد آب دارد. کربوهیدرات ها و فیبر 5 درصد باقیمانده آن را تشکیل می دهند.
کالری: 18
آب: 95%
پروتئین: 0.9 گرم
کربوهیدرات: 3.9 گرم
شکر: 2.6 گرم
فیبر: 1.2 گرم
چربی: 0.2 گرم
گوجه فرنگی همچنین به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود بسیار محبوب است. آنتی اکسیدان ها عبارتند از:
لیکوپن
بتاکاروتن
لوتئین
فلاونوئیدها
اسیدهای فنولیک
تانن ها
حقایق تغذیه ای
ویتامین ها و مواد معدنی: گوجه فرنگی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی فراوان است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.