استفاده از پودر پیاز عمده برای کاهش دردهای عضلانی

چگونه از پودر پیاز عمده استفاده کنیم؟ در اینجا فقط چند راه برای لذت بردن از استفاده از پودر پیاز خشک شده وجود دارد.

داخل یا روی نان و سایر محصولات پخته شده خوش طعم – مانند نان شیرینی، نان یا نان. مانند این دستور پخت نان چند دانه خانگی ساده. یا پوسته پیتزا مانند این پیتزا سنتی، پیتزا کدو حلوایی یا پیتزای گل کلم.

به سوپ ها و خورش ها اضافه کنید – مانند این سوپ نودل رامن با الهام از ژاپنی یا سوپ تقویت کننده سیستم ایمنی با زردچوبه، زنجبیل و کدو تنبل.

در سس‌ها، مارینادها و سس‌ها حل کنید – مانند این سس تاهینی لیمو گیاهی، سس مارینارا یا سس سالاد تمشک آسان. یا به مکعب و پودر بویلون سبزیجات خانگی اضافه کنید.

در دیپ یا برای تزیین استفاده می شود – مانند هوموس رنگین کمانی ۶ روش، ماست اسفناج ساده (بورانی) یا دیپ بادمجان دودی.

در ظروف تخم مرغی – مانند همزده، سرخ شده، نرم/سخت آب پز، و املت (با نوک)، Rainbow Egg Onigiri (تپه های برنج تخم مرغ)، و How To Make Fluffy Cloud Eggs.

برای چاشنی تنقلات بو داده – مانند آجیل یا این نخودهای ترد با ادویه کم یا این بیکن نارگیلی.

در داخل چاشنی، گیاهان و ادویه‌ها مخلوط می‌شوند – مانند هر چاشنی نان شیرینی، چاشنی خانگی ساده ایتالیایی، یا چاشنی ساده مکزیکی (ترکیب ادویه مکزیکی).

در خمیر برای سرخ کردن – در کنار پاپریکا و پودر سیر به طرز شگفت انگیزی عمل می کند.

برای چاشنی سبزیجات و پروتئین ها – از جمله سیب زمینی سرخ شده ترد و سیب زمینی بنفش برشته.

برای سایر غذاهای سیب زمینی – مانند پوره سیب زمینی و سیب زمینی پخته یا حتی چیپس خانگی با طعم خامه ترش و پیاز!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.