لیموها را بشویید و در بشقاب، کاسه مدل پالتو چرم زنانه یا سبد قرار دهید. پس از خشک شدن، مقداری نمک روی آنها بپاشید. بگذارید یک روز در آن دروغ بمانند. بعد از یک روز آنها را با آب سرد بشویید.
روی یک قابلمه مقداری آب بریزید و یک لیوان سرکه به آن اضافه کنید.
آن را روی اجاق قرار دهید و حرارت را روشن کنید. وقتی قابلمه شروع به جوشیدن کرد لیموها را به قابلمه اضافه کنید.
اجازه دهید لیموها به مدت ده ثانیه در قابلمه بجوشد. سپس آنها را بردارید و با آب سرد بشویید.
لیموها را دوباره داخل قابلمه بریزید خواص لیمو عمانی اما این بار بگذارید یک دقیقه بجوشد. سپس دوباره آنها را بردارید اما این بار آنها را با آب نشویید، فقط آنها را در یک صافی قرار دهید.
وقتی لیموها سرد شدند، سوراخ های کوچکی روی آنها ایجاد کنید.
برای سوراخ کردن لیموها می توانید از خلال دندان استفاده کنید. سپس لیموترش را روی یک پارچه تیره یا مشکی قرار دهید، پارچه مشکی یا تیره نور خورشید را بیشتر جذب می کند و در نهایت لیموترش سریعتر خشک می شود.
بعد از ده روز، لیموترش ها را در تشک مسافرتی نوزاد سبد ریخته و سبد را در سایه (نور غیر مستقیم خورشید) قرار دهید.
آنها را چند روز در سبد نگه دارید. آنها باید کاملا خشک شوند، تا زمانی که ترد شوند.
برای خشک کردن لیموها می توان از دستگاه خشک کن یا فر استفاده کرد، اما روش طبیعی بیشتر توصیه می شود.
لیمو امانی گاهی اوقات به دلیل دانه های درون آن طعم تلخی دارد. به همین دلیل است که بسیاری از افراد در مراحل پایانی تهیه خورش آن را به غذای خود اضافه می کنند.
دلیل طعم تلخ آن به دلیل تخمیر در هنگام خشک شدن است.
به همین دلیل بعد از پختن غذا، خیلی ها لیموهای خشک را از خورش خارج می کنند.
می توانید لیموهای خشک جویدن سیاه دانه صبح ناشتا را بشکنید، دانه ها را از داخل آن جدا کنید و سپس قسمت های باقی مانده را به پودر تبدیل کنید (گاهی اوقات به عنوان Gard-e Limoo شناخته می شود که به انگلیسی پودر آهک ترجمه می شود).
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.