نحوه شستن ظروف با اسکاج توت فرنگی؛ آماده – غذا را خراش دهید و پر کنید – مقداری آب تمیز، گرم و صابونی بگیرید.
آنها را بشویید – زیر آب بشویید؛ تمام کف ها و باقیمانده ها را بشویید؛خشک – هوا خشک یا حوله خشک کنید.
دو روش متداول برای شستن ظروف با دست وجود دارد: با “رقیق کردن” مواد شوینده ظرف در سینک یا ظرف پر از آب، یا ریختن مواد شوینده مستقیماً روی اسفنج یا ظرف کثیف (به نام روش “تمیز”).
هر روش ظرفشویی را که انتخاب میکنید، حتماً دستورالعملهای محصول را دنبال کنید تا مقدار مناسب مواد شوینده را تعیین کنید – به خصوص در مورد انواع غلیظ، که ممکن است به محصول کمتری از آنچه فکر میکنید نیاز داشته باشد. بنابراین، برچسب را بخوانید!
و به یاد داشته باشید: برخی از ظروف پخت و پز، مانند تابه های پخت با بالشتک هوا، نباید در آب غوطه ور شوند. دستورالعمل های سازنده را برای مشاوره بررسی کنید!
ظروف را بتراشید تا باقیمانده غذا را از بین ببرید – از کاردک لاستیکی یا دستمال کاغذی استفاده کنید. برای غذاهای چسبیده، ظروف/ظروف آشپزی را قبل از شستن خیس کنید: مواد شوینده یا جوش شیرین را به سینک/ظرف (یا قابلمه کثیف) اضافه کنید و با آب داغ پر کنید. 15 تا 30 دقیقه خیس کنید، سپس آبکش کنید و به مرحله 2 ادامه دهید.
نکته: هرگز گریس را در لوله فاضلاب نریزید – می تواند باعث گرفتگی شود.
سینک ظرفشویی یا ظرف را با آب تمیز و داغ پر کنید، صابون ظرفشویی را به آب اضافه کنید (برچسب را برای مقدار مصرف بخوانید؛ برخی از مواد شوینده غلیظ ظرف به مقدار کمتری نیاز دارند).
چند ظروف را در یک زمان در سینک انباشته کنید – این اجازه می دهد تا چند دقیقه زمان خیساندن را در حین کار شستشو دهید.
نکته: در طول فرآیند، آب را تخلیه کنید و اگر چرب شد، ابزار خنک شد، یا اگر کف از بین رفت، آب را از نو شروع کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.